Çakırcı son noktayı koydu: Az kaldı bekleyin!

Eğitim-Bir-Sen genel başkan yardımcısı Ramazan Çakırcı İLKSAN arasında sandık kurulu görevlendirmesi gerginliği yaşandı Çakırcı İLKSAN yönetimini iş bilmezlikle eleştirirken İLKSAN resmi Twitter hesabından Çakırcıya ''“Üslubu beyan, ayniyle insan” düsturu gereğince, tarafınızın hiçbir mesnede dayanmayan suçlamalarına karşı aynı üslûpla cevap verilmeyecektir.'' denildi.
16 Haziran 2021 13:11

ÇAKIRCI açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Bir kurumun yaptığı işlerin istisnasız hepsi defolu olur mu? İlksan olunca oluyor.* İlksan seçimlerinde 3.000 kişinin oy kullandığı bir ilçede de 20 kişinin oy kullandığı ilçede de tek sandık kurulu görevlendirilmiş.

İlksan seçimlerinde 3.000 kişi bir sandıkta tek tek ne kadar sürede oy kullanabilir? Soruyu biraz daha kolaylaştıralım en iyi ihtimal 1 kişi oyunu 1 dakikada kullanırsa 3 Bin kişi kaç günde kullanır? İLKSAN başkanı Tuncer Yılmaz bunun matematiksel hesabını yapmış mıdır?

İLKSAN resmi Twitter hesabından ÇAKIRCI'ya verilen yanıt:

Sn. ÇAKIRCI, İLKSAN mevzuatında açıkça belirtildiği üzere, SEÇİM İŞLERİ MEB  tarafından organize edilmektedir. Diğer taraftan “Üslubu beyan, ayniyle insan” düsturu gereğince, tarafınızın hiçbir mesnede dayanmayan suçlamalarına karşı aynı üslûpla cevap verilmeyecektir.

ÇAKIRCI SON NOKTAYI KOYDU

Deve-kuşu misali işinize gelince gelmeyince  * “İLKSAN İLÇE VE İL TEMSİLCİLİK SEÇİMLERİNE İLİŞKİN GENEL DUYURU”yu sitenizde niye yaptınız? Siz MEB'e MEB sizze atsın  Az kaldı.Üyeler sandığa sahip çıkmayı da iş bilmez yöneticileri göndermeyi de bilir